Mousse din unt de seminte de floarea soarelui

Sunbutter Soft Serve Ice Cream

440 ml.lapte de cocos integral de grăsime
1 cană (250 g)unt din semințe de floarea soarelui fără zahăr adăugat
1/4 cană (90g) sirop de arțar (sau îndulcitor la alegere)
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță de sare
lapte din fructe în coajă lemnoasă sau semințe,pentru amestecare

Sos de caramel din unt din semințe de floarea soarelui :

1/4 cană (65g)unt din semințe de floarea soarelui
1/4 cană (90g) sirop de arțar
2-4 linguri ulei din nucă de cocos
un vârf de cuțit de sare

Sunbutter Soft Serve Ice Cream

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Agitați recipientul de lapte din nucă de cocos, astfel încât părțile lichide și solide să fie uniform amestecate.
Se toarnă într-o tavă cuburi de gheață și se îngheață peste noapte.
A doua zi, combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează, adăugând laptele încet – încet.
Serviți imediat.
Pentru sosul de caramel, amestecați untul din semințe de floarea soarelui și siropul de arțar. Adăugați uleiul din nucă de cocos,amestecați până când devine de consistența caramelului moale. Lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Garnisiți cu sosul de caramel. Adăugați topping dacă doriți.
Păstrați în congelator. Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de a servi, sau  amestecați din nou pentru o consistență mai cremoasă.

NUTRIȚIE
Calorii: 450
Zahăr: 19g
Grăsime: 36g
Grăsimi saturate: 10 g
Carbohidrați: 32g
Fibre: 3g
Proteine: 12g

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos Biohealth,ulei de cocos Biohealth,sirop de artar

 

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/893353957517591/

 

 

Lapte de cocos *BIO 400mlUlei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *