INGREDIENTE:
425 gr. de năut sau de fasole garbanzo
1 avocado copt mare
1/4 cană de coriandru proaspăt , tocat
2 linguri de ceapă verde tocată
suc de la 1 lime
sare și piper, după gust
pâine la alegere (pâine integrală)
frunze de spanac sau alte toppinguri pentru sandwich: salata verde, felii de roșii, varză, etc.
PREPARARE:
Clătiți și scurgeți năutul fiert. Puneți pe un prosop de hârtie și scoateți pielița. Puteți să o lăsați dacă doriți.
Într-un castron, folosind o furculiță sau un pasator de cartofi zdrobiți năutul și avocado împreună. Adăugați coriandru, ceapă verde și suc de lime. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Intindeți salata pe pâine și garnisiți cu toppingurile preferate pentru sandwich.
Notă: Această salată poate fi servită cu legume tăiate, biscuiți sau chipsuri de pită. Această salată este cel mai bine să fie consumată în ziua în care este făcută.
https://www.facebook.com/theblendaholic/videos/10156204101452040/