Ingrediente:
Ingrediente biscuiți:
3 banane
1/2 cană/ 200g fulgi de ovaz măcinat
2 lingurițe de ghimbir
1 lingura turmeric
un vârf de cuțit sare
Glazură din nuci de caju:
3/4 cană/ 115 g nuci de caju
2 linguri de îndulcitor, cum ar fi siropul de arțar
1 linguriță vanilie
2 linguri ulei din nucă de cocos sau unt din nucă de cocos, opțional
un strop de apă pentru amestecare
pudra de turmeric sau ghimbir pentru garnisire
Metodă de preparare:
Se amestecă toate ingredientele solide împreună.
Pisați bananele cu o furculiță și amestecați apoi cu ingredientele uscate.
Pe o tavă de copt, încercați să faceți aceleași dimensiuni și o formă aproximativ rotundă din aluatul preparat.
Coaceți la 180 ° C timp de 12-15 minute până când încep să obțină un pic de culoare. Veți simți mirosul de caramel,atunci când biscuiții sunt gătiți.
Combinați împreună ingredientele de glazură.
Așezați în congelator timp de 5 minute pentru a se întări.
Glasați biscuiții și apoi presărați cu pudră de turmeric sau ghimbir.
Păstrați într-un recipient etanș la frigider până la trei zile.
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/970149006495654/