Ingrediente:
Lighide:
1 banană medie, foarte coaptă
2 ouă mari
1/3 cană unt de arahide
1 linguriță extract de vanilie
2 lingură sirop de arțar
1/2 cană lapte de migdale neîndulcit
Solide:
1,5 cană fulgi de ovăz
1/4 cana făină de ovăz (sau orice fel de făină)
1 linguriță praf de copt
un vârf de cuțit sare
Instrucțiuni de preparare:
În primul rând, preîncălziți cuptorul la 190 ° C și apoi ungeți un vas de coacere de dimensiuni medii cu ulei de nucă de cocos.
Într-un castron mare, amestecați o banană până se lichefiază.Apoi, adăugați ouăle, untul de arahide, extractul de vanilie, siropul de arțar și laptele de migdale și se amestecă până se omogenizează.
Adăugați fulgii de ovăz, făina de ovăz, praful de copt,sarea și amestecați până când se combinată complet toate ingredientele.
Transferați aluatul în vasul de coacere și puneți câteva felii de banane pe partea superioară a prăjiturii.
Coaceți la 190 ° C,timp de aproximativ 20-25 minute (va depinde de mărimea și adâncimea vasului dvs. de coacere).
Notă:
A se păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la 5 zile.
Valori nutrițonale:
Portie: 6 calorii: 256, Zahăr: 9,Grăsimi: 11, Carbohidrați: 32,Fibre: 4, Proteine: 9
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos Biohealth,sirop de artar bio,unt de arahide bio Biohealth
https://www.facebook.com/FitFoodieFinds/videos/1844004925657004/