Ingrediente:
1 ceașcă / 150g nuci de caju
1 lingură paprika afumată
2 căței de usturoi
un vârf cuțit de sare
½ ceașcă / 60g drojdie nutritivă
1 lingura de amidon din tapioca
1 lingură de agar agar pulbere
1 cană / 240 ml apă
Metodă de preparare:
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați până când devine o compoziție netedă.
Se toarnă într-o tigaie din materialul non-stick (antiadeziv).
Se încălzește timp de 3-4 minute, amestecând constant, asigurându-vă că nu se arde brânza.
Adunați amestecul în mijloc pentru a forma o minge. Vedeți videoclipul pentru o demonstrație a modului în care ar trebui să arate.
Puneți brânza într-un recipient plin cu apă răcoroasă și lăsați-o timp de o oră până când devine fermă.
Păstrați în frigider până la 5 zile.
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1025280570982497/