Ingrediente:
Blat:150g / 1½ cupe ceașcă nuci
150 g / 1 ceașcă smochine
Caramel:
150g / 1 cană caju
4 lingurițe unt de cocos / ulei de cocos
4 linguri sirop de arțar sau îndulcitor similar
1 linguriță extract de vanilie
Glazură
100g ciocolată
Modul de preparare:
Combinați nucile și smochinele până când acestea sunt combinate într-o minge.
Răspândiți compoziția pe o tavă.
Se topește untul / uleiul din nucă de cocos.
Adăugați această nucă de cocos topită împreună cu toate celelalte ingrediente pentru caramel într-un blender și amestecă până când se formează o cremă netedă. În cazul în care devine prea groasă adăugați câteva picături de apă caldă.
Se topește ciocolata, se întinde pe partea de sus a prăjiturei și se dă la rece.
Păstrați în frigider timp de 3-4 zile.
Calorii:160 calorii
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,sirop de artar bio
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1006980629479158/