Ingrediente:
½ ceașcă nuci de caju, înmuiate
1/3 ceașcă ulei din nucă de cocos, topit
3 linguri de miere
2 lingurițe lapte de migdale
1 linguriță extract de mentă
Pentru glazură:
85 gr. ciocolată neagră fără zahăr
½ lingură ulei din nucă de cocos
Instrucțiuni de preparare:
1. Într-un blender puneți nuci de caju înmuiate, uleiul din nucă de cocos, laptele de migdale,extractul de mentă și mixați până când devine ocompoziție complet netedă. Tapetați o tavă mini brioșe cu căptușeală de hârtie. Adăugați o linguriță de umplutură în fiecare formă și înghețați timp de 30 de minute.
2. Scoateți tava din congelator și scoateți plăcile din căptușeală.
3. Pentru a face glazura, topiți ciocolata neagră și uleiul din nuca de cocos.
4. Înmuiați bomboanele în ciocolata topită și le așezați pe o foaie de hârtie de copt.
5. Congelați timp de 10 minute sau până când stratul de ciocolată devine ferm.
6. Le puteți păstra într-un recipient etanș la frigider.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos Biohealth,sirop de artar bio,miere de albine raw,ciocolata,lapte de cocos,lacrimi de mastic,apa de mastic
https://www.facebook.com/paleogrubs/videos/941734355966889/