Ingrediente:
făină de ovăz fără conținut de gluten (1/2 cană)
1/2 cană de făină de tapioca
1 linguriță praf de copt
1/4 linguriță sare de mare
2 ouă
1/4 cană sos de mere nesărat
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Într-un castron se combină făina de ovăz,făina de tapioca, praful de copt și sarea de mare.
Se adaugă ouăle și sosul de mere și se amestecă pentru a se combina.
Ungeți forme rotunde și puneți-le pe o foaie de copt unsă.
Se toarnă aluatul în forme până când abia ajunge la vârf.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Se lasă să se răcească puțin, feliați în jumătate și se servesc.
A se păstra la frigider.
Notă:
Timpul de coacere poate varia ușor în funcție de cât de subțire sau de gros faceți pâinițele.
Pentru uns formele folosiți ulei de cocos.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos Biohealth,
https://www.facebook.com/LexisCleanKitchen/videos/884630498412653/
Varianta cu făină de migdale
Pâine paleo
Ingrediente:
1/2 cană făină de migdale
1/2 cană făină de tapioca
2 ouă
1/4 cană sos de mere nesărat
1 linguriță praf de copt
sare de Himalaya
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Într-un castron se combină făină de migdale, tapioca, praful de copt și sarea.
Se adaugă ouăle și sosul de mere și se amestecă pentru a se combina.
Ungeți forme rotunde și puneți-le pe o foaie de copt unsă.
Se toarnă aluatul în forme până când abia ajunge la vârf.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Se lasă să se răcească puțin, feliați în jumătate și se servesc.
A se păstra la frigider.
Notă:
Timpul de coacere poate varia ușor în funcție de cât de subțire sau de gros faceți pâinițele.
Pentru uns formele folosiți ulei de cocos.
Calorii: 167 calorii