Ingrediente:
3 albusuri de ou (90 g)
1/3 cană sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
un vârf de cuțit sarea marină fină
Instructiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 90 ° C și tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Într-un castron curat a unui mixer se adaugă albușurile de ou, siropul de arțar, extractul de vanilie și sarea.Mixați la viteză mare până când formează vârfuri, aproximativ 3 minute.
Pentru a forma bezelele,scoateți câte o lingură de compoziție pe hârtia de copt sau să folosiți o pungă.
Coaceți la 90ºC timp de 2 ore. Nu deschideți cuptorul. Când ați terminat coacerea, opriți cuptorul și lăsați bezelele înăuntru timp de încă 2 ore.
După terminarea răcirii în cuptor, bezele sunt gata de servit. Dacă nu se servesc imediat, trebuie să le depozitați într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la două săptămâni.
Notă:
Atunci când faceți bezele, este important să aveți niște ustensile foarte curate deoarece orice grăsime sau apă poate face ca merengul să nu iasă bine.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar
https://www.facebook.com/LexisCleanKitchen/videos/884171348458568/