Ingrediente:
2 linguri ulei de măsline
1/2 cană ardei roșu tocat
1/3 cană ceapă galbenă tocată
3 cupe frunze varză de kale tăiate
2 lingurițe usturoi tocat
1 linguriță pudră de curry
1/2 linguriță ghimbir măcinat
1/2 linguriță sare
1/4 linguriță piper negru
1 lingură unt de arahide
1 1/2 cană lapte din nucă de cocos răcoros fără zahăr
1 cană conservă năut nesărat, clătit și scurs de zeamă
1 lingură suc de lămâie proaspăt
1 cană quinoa gătită
2 linguri coriandru tocat
Instructiuni de preparare:
Pasul 1
Încălziți uleiul într-o tigaie. Adăugați ardeiul gras și ceapa; gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute. Adăugați varza Kale și usturoiul; gătiți, amestecând adesea, până când varza Kale s-a înmuiat, aproximativ 2 minute. Se adaugă pudra de curry, ghimbirul, sarea și piperul. Adăugați untul de arahide; gătiți, amestecand constant, 30 de secunde. Se amestecă laptele di nucă de cocos, năutul și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul începe să se îngroațe ușor, de la 12 la 14 minute. Scoateți de la căldură; se adaugă sucul de lămâie.
Pasul 2
Puneți 1/2 ceașcă quinoa fiartă într-un castron.Serviți cu nautul cu varza de Kale și curry presărând cu coriandru tocat.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de masline extra virgin Sitia Creta,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra virgin bio Critida,ulei de masline exra virgin Messara,lapte de cocos bio,unt de arahide bio
https://www.facebook.com/CookingLight/videos/10155797392213773/