INGREDIENTE
1 1/4 cană unt de arahide
2 ouă mari
1/2 cană eritritol (sau orice îndulcitor granulat, utilizați 1/3 ceașcă pentru biscuiți mai puțin dulci)(zahăr de cocos)
1 linguriță extract de vanilie (opțional)
1/4 linguriță sare de mare
3/4 ceașcă de alune (măsurată în întregime și apoi tocate)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălzi cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Puneți untul de arahide, ouăle, îndulcitorul (zahăr de cocos), vanilia și sarea într-un mixer de bucătărie. Mixați până când se combina uniform, răzuiți părțile laterale ale mixerului, dacă este necesar.
Adăugați arahidele tocate.
Formați bile de aluat pe care le așezați pe tava pregătită. Aplatizați cu ajutorul unei furculițe într-un model încrucișat.Se înmoaie furculița într-o ceașcă cu apă rece și apoi ștergeți cu un prosop de hârtie. (Acest lucru va împiedica lipirea.)
Coaceți timp de aproximativ 15-20 minute, până devin de culoare aurie. Răciți complet înainte de servire.Biscuiții se întăresc pe măsură ce se răcesc.
Calorii: 94 | Grăsimi: 7 g | Total carbohidrați: 3g Net carbohidrați: 2g Fibre: 1g | Zahăr: 0,2 g Proteine: 4g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,unt de arahide crocant bio
https://www.facebook.com/lowcarbyum/videos/2321026247912782/