INGREDIENTE
4 ouă, la temperatura camerei
1/2 ceașcă | 105 grame ulei din nucă de cocos topit și răcit
1 linguriță | extract de vanilie de 5 ml
1/2 ceașcă | 170 de grame de miere
3 linguri | 45 ml lapte din nucă de cocos
1/2 ceașcă | 66 grame făină din nucă de cocos
1/3 ceașcă | 40 de grame pudră de cacao neîndulcită(pudră de roscove)
3 linguri |30 grame semințe de chia
1 linguriță praf de copt
1/4 linguriță sare de mare
85 gr. ciocolată neagra fară lapte, tocată
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Încălziți cuptorul la o temperatură de 180 ° C și ungeți o tavă de 12 brioșe.
Într-un castron bateți împreună ouăle, uleiul din nucă de cocos, extractul de vanilie, mierea și laptele până se combină bine.
Adăugați făina de cocos, pudra de cacao, semințele de chia, praful de copt și sarea și amestecați până când aveți un aluat neted. Se amestecă cu bucățile de ciocolată tăiate.
Se umplu în mod egal cu aluatul formele de brioșe. Așezați în cuptor și coaceți timp de 18-20 de minute sau până când un cuțit introdus în centru brioșei iese curat. Îndepărtați brioșele de la cuptor și lăsați-le să se răcească timp de aproximativ 10 minute înainte de a scoate brioșele.
NOTA
Se recomandă să folosiți lapte din nucă de cocos integral.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,lapte de cocos bio,sirop de artar,ciocolata de roscove,miere raw,pudra de roscove
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2217753495180837/