Jeleuri din dovleac galben

 

Healthy halloween treats

Ingrediente:
1/2 cană piure de dovleac
1/2 cană lapte din nucă de cocos
1/3 cană sirop de arțar
2 linguri de gelatină alimentată
1/4 lingură amestec de condimente (scorțișoară,nucșoară,ghimbir măcinat, 1/4 ienupăr sau cuișoare)(opțional)

 

Halloween silicone mold

 

Instrucțiuni de preparare:

Puneți piureul de dovleac, laptele din nucă de cocos și siropul de arțar într-o cratiță la foc mic și amestecați până se combină bine.
Odată ce sosul începe să se încălzească, se adaugă gelatina (și condimentele, dacă se dorește) și se amestecă puternic până când se dizolvă toată gelatina.
Îndepărtați de la căldură și turnați amestecul în orice formă de silicon. Trebuie să fie silicon, deoarece compoziția este lipicioasă și nu veți putea să îndepărtați jeleurile altfel.
Puneți la congelator timp de 20-30 de minute sau la frigider timp de 1-2 ore sau până se întărește.
Scoateți din forme și serviți. Păstrați la frigider într-un recipient etanș.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,lapte din nuca de cocos

https://www.facebook.com/greenhealthycooking/videos/1973664775988760/

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlLapte de cocos *BIO 400ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *