Ingrediente:
Lichide:
1 banană coaptă, medie (1/2 cană)
2 ouă mari organice
1 linguriță extract de vanilie pură
1/4 ceașcă miere de flori sălbatice
1/2 cană lapte simplu de migdale
1 lingură uleiul organic din nucă de cocos, topit
Solide:
2 cești fulgi de ovăz
1/2 cană făină de ovaz (fulgi de ovăz, măcinat în făină)
1 linguriță praf de copt
1 linguriță scorțișoară măcinată
1/2 ceașcă afine
1/2ceașcă de mure
1/2 ceașcă de zmeura
un vârf de cuțit sare
Instrucțiuni de preparare:
În primul rând, preîncălziți cuptorul la 180 ºC și pulverizați o formă de brioșă cu spray de ulei din nucă de cocos. Puneți deoparte.
Puneți o banană coaptă într-un castron de mărime medie și pisați-o. Apoi, adăugați ouăle, extractul de vanilie, mierea și laptele de migdale.
Apoi, într-un castron mare, amestecați împreună fulgii de ovăz, făina de ovaz, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Combinați ingredientele lichide cu ingredientele solide și apoi adăugați uleiul din nucă de cocos topit și amestecați din nou. În cele din urmă, adăugați fructele și amestecați până se combină.
Puneți aluatul în tava de brioșe, umplând fiecare brioșă.
Coaceți la 180ºC timp de 18-20 de minute.
Notițe:
A se depozita într-un recipient etanș la frigider timp de până la 5 zile sau a se păstra în congelator până la 3 luni.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,lapte de cocos bio,
https://www.facebook.com/FitFoodieFinds/videos/1906399589417537/