RETETA DE BAZA
INGREDIENTE
4 cani fulgi de ovăz, fără gluten
1/2 linguriță de scorțișoară
1 linguriță praf de copt
½ linguriță de sare
2 ½ cană lapte de migdale neindulcit
¼ cană zahăr de cocos sau zahăr brun
2 lingurițe extract de vanilie
⅓ cană sirop de arțar pur
2 banane mari, piure
1/2 cană unt de arahide, cremos sau crocant
INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Adăugați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați bine până când toate ingredientele sunt binecombinate.
Pulverizați o formă de brioșe cu spray de gătit și umpleți cu compoziția preparată.
Coaceți timp de 20 de minute.
NOTA
Păstrați brioșele într-un recipient etanș la frigider timp de până la 5 zile și în congelator timp de până la 3 luni.
Puteți adăuga și alte ingrediente la alegere.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,unt de arahide crocant bio,zahar de cocos,lapte de cocos
https://www.facebook.com/greenhealthycooking/videos/2083452768396759/