INGREDIENTE
3 cești de ovăz fără gluten
1 linguriță de scortișoară
1/2 linguriță sare de mare
1 1/2 ceașcă lapte de migdale
½ ceașcă banane foarte coapte
1/4 ceașcă sirop de arțar
1/2 linguriță extract de vanilie
1 ou de in sau înlocuitor de ou
1/4 ceașcă nuci tocate
1/4 ceașcă ciocolată
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Ungeți 12 forme de brioșe cu ulei din nucă de cocos sau puneți forme de hârtie pentru brioșe.
Combinați fulgii de ovaz, scorțișoara și sarea într-un castron mare. Folosind o lingură de lemn, amestecați toate ingredientele împreună.
Adăugați bananele, siropul de arțar, extractul de vanilie și oul de in. Se amestecă împreună, se toarnă laptele de migdale în timp ce se amestecă.Adăugați chipsurile de ciocolată și nucile.
Folosind o ceașcă de măsurare, luați 1/4 cană din amestecul preparat și puneți în fiecare formă de brioșă până când toate cele 12 forme sunt umplut în mod egal. Puneți în fiecare formă o felie de banană sau o banană uscată (pentru a preveni rumenirea).
Coaceți timp de 30 de minute.
Se lasă să se răcească timp de 5 minute, apoi scoateți din forme și puneți brioșele pe un raft de sârmă pentru a se răci complet.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,lapte de cocos bio,sirop de artar,ciocolata
https://www.facebook.com/jessicainthekitchenblog/videos/2165131113505925/