Ingrediente:
2 ouă
2 linguri lapte din nucă de cocos sau orice lapte vegetal la alegere
1 linguriță esență de vanilie
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță otet de mere
1/4 cană îndulcitor – eritritol sau stevia
1 cană + 2 linguri făină de migdale
Glazură de ciocolată cu unt de arahide:
1/4 cană de ciocolată neagră fără zahar – îndulcită cu stevia sau 85% cacao
2 linguri unt de arahide
1/2 linguriță ulei din nucă de cocos extra virgin
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Într-un castron amestecați împreună ouăle, laptele din nucă de cocos, vanilia, bicarbonatul de sodiu și oțetul de mere.
Se adaugă făina de migdale și îndulcitorul. Amestecați până când se formează un aluat de gogoși.
Umpleți fiecare formă de gogoși 3/4 din capacitatea lor,lăsând un spațiu pentru ca gogoșiile să crească.
Coaceți timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul gogoșilor iese curată.
Se răcesc la temperatura camerei pe un suport, înainte de a le adăuga glazura.
Glazura:
Într-un castron mic pe bain marie, adăugați ciocolata fără zahăr, untul de arahide și uleiul din nucă de cocos. Se amestecă până când amestecul se topește complet. Nu trebuie să dureze mai mult de 1 minut.
Înmuiați fiecare gogoșă în glazură.
Așezați fiecare gogoșă pe o farfurie pentru a se răci.
Aveți posibilitatea să le păstrați în cămară, să rămână mai moi sau le depozitați în frigider într-un recipient etanș până la 4 zile.
Notă:
Panoul nutrițional este pentru o gogoșă.Din această rețetă se obțin 6 gogoși. Net carb: 3,5 g per gogoașă, inclusiv glazura.
Informații nutriționale:
Calorii 205
% Valoare zilnica
Total grăsimi 15,9 g 24%
Total carbohidrați 7,5 g 3%
Fibre alimentare 4g 16%
Zahăr 1.5g
Proteine 8,2 g 16%
Vitamina A 2%
Vitamina C 0%
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,unt de arahide bio ,ciocolata
https://www.facebook.com/lowcarbyum/videos/2078865679109712/