Ingrediente :
pentru 10 porții
BLAT:
2 căni fructe cu coaja lemnoasă, la alegere (280 g)
1 cană fulgi de ovăz (90 g)
½ cană pudră de cacao(pudră de roșcove)(60 g)
⅓ cană miere sau un îndulcitor natural preferat (113 g)
2 linguri lapte la alegere, după caz
¼ linguriță de sare
UMPLUTURA:
2 căni iaurt grecesc (570 g)
1 ½ cană de unt de arahide (360 g)
¼ cană miere sau un îndulcitor natural preferat (85 g)
1 linguriță extract de vanilie
1 praf de sare
chips de ciocolată neagră
Instrucțiuni de preparare :
Puneți fructele cu coaja lemnoasă în castronul unui procesor de bucătărie și mixați până se fac mici bucăți.
Se adaugă fulgii de ovăz, pudra de cacao, mierea, laptele și sarea.Mixați până se amestecă bine.
Adăugați amestecul într-o formă unsă și apăsați ferm pentru a întinde uniform pe toată suprafața formei.
Se răcește timp de o oră.
Într-un castron mare, combinați iaurtul grecesc, untul de arahide, mierea, vanilia și sarea până când devine netedă.
Adăugați umplutura la tartă și neteziți într-un strat uniform.
Garnisiți cu chipsuri de ciocolată neagră.
Răciți timp de cel puțin o oră.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,sirop de artar biο,pudra de roscove,miere,unt de arahide bio,ciocolata,zahar de cocos,sirop de roscove
https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/2355152301221889/