Retete cu dovleac galben

 

raw pumpkin cake

 

Cheesecake cu caju si dovleac galben

Ingrediente:

Blat:
150g / 1 cană nuci
100g / 1 cană curmale
3 lingurițe fulgi din nucă de cocos, deshidratată
Crema:
150g / 1 ceașcă caju
2 lingurițe zahăr de cocos, orice îndulcitor cum ar fi arțar / sirop de curmale
2 linguri unt de cocos – sau ulei din nucă de cocos
4 linguri dovleac galben ras
1 linguriță ghimbir, cubulețe
1 linguriță scorțișoară
1 linguriță turmeric
1 linguriță vanilie
apă, suficientă pentru a se amesteca

 

raw pumpkin pie cake in the sun

 

Instructiuni de preparare:

Mixați impreuna toate ingredientele blatului până când sunt bine combinate împreună.
Întindeți blatul într-o formă în care doriți.
Puneți blatul de prăjitură în frigider în timp ce faceți crema.
Adăugați toate ingredientele cremei împreună într-un blender și mixați până devine o cremă netedă.
Va trebui să adăugați puțină apă (aproximativ 3-4 linguri).
Puneți prăjitura în frigider timp de o jumătate de oră.

 

 

Supa cu  dovleac Butternut squash 

 

Dairy free butternut almond soup

 

Ιngrediente:

1 dovleac Butternut squash
2 cepe mari
4 căni / 1 litru zeamă de legume
2 linguri unt de migdale sau orice alt unt din fructe cu coajă lemnoasă
1/2 linguriță piper cayenne
1/2 lingură turmeric
2 căței de usturoi
1/2 linguriță de chimen
1 lingură semințe de dovleac

 

A bowl of roasted butternut squash soup with almond butter

 

Instrucțiuni de preparare:

Tăiați dovleacul în jumătate,scoateți semințele și îl coaceți timp de 1 oră la 230 C.
Scoateți tot miezul dovleacului.
Decojiți și tăiați ceapa și usturoiul. Apoi gătiți  cu puțină apă timp de 5 minute până devine translucid.
Adăugați toate ingredientele și fierbeți timp de 5 minute apoi scoateți de la foc, amestecați și serviți.
Se presara cu semințe de dovleac și  chimen pentru o aromă suplimentară.

 

Latte din dovleac cu mirodenii si caju 

 

Pumpkin Spice Easy Latte

 

Ingrediente:

½ cană / 75g nuci de caju
3 linguri dovleac gătit
1-2 linguri cafea / Espresso
1-2 linguri sirop de arțar sau zahar din nucă de cocos
¼ linguriță de scorțișoară
¼ linguriță de ghimbir
¼ linguriță nucșoara,cuișoare,anason
¼ linguriță turmeric
vârf de cuțit piper negru
1 ½ cană / 350 ml apă

 

Pumpkin Spice Cashew Latte Recipe

 

Insrtucțiuni de preparare :

Coaceți dovleacul timp de 40-50 de minute la 230C până când acesta începe să devină auriu.

Puneți jumătate din cantitatea de apă într-un mixer cu toate ingredientele.
Se amestecă până se omogenizează bine.
Se toarnă în 2 cani și se adaugă 50/50 apa fiartă.

 

Biscuiti cu fulgi de ovaz,banane si dovleac galben

 

banana oat pumpkin spiced cookies

 

Ingrediente:

2 banane
1½ cană / 150g fulgi ovăz
4 linguri dovleac gătit
½ linguriță de scorțișoară
¼ linguriță de ghimbir
¼ linguriță nucșoara,cuișoare,anason
¼ linguriță turmeric
vârf de cuțit piper negru

 

banana oat pumpkin cinnamon spiced cookies

 

Instrucțiuni de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 180C.
Măcinați fulgii de ovăz într-o mașină de măcinat cafea sau într-un blender.
Puneți bananele și dovleacul,amestecați toate ingredientele împreună pentru a vă face aluatul.
Puneți câte o lingură de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți timp de aproximativ 20 de minute până biscuiții devin aurii.
Serviți imediat sau pot fi depozitați în frigider timp de aproximativ 3 zile.

 

Ingredients for healthy pumpkin recipes like raw pumpkin pie

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,lapte de cocos bio,unt de arahide,sirop de artar

 

https://www.facebook.com/nestandglow/videos/857332884465304/

 

 

Zahar de cocos *BIO 250grLapte de cocos *BIO 400mlUlei de cocos raw *BIO 500mlUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *