Chec cu mere paleo,fara gluten

 

This amazing paleo apple cake is super moist, flavorful and made with a blend of almond and coconut flours for the best texture. With caramel fudge frosting.

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

1 3/4 cană + 2 linguri (188 grame) făină de migdale
3 linguri + 2 1/4 linguriță (30 grame) făină din nucă de cocos, cernută
3/4 linguriță bicarbonat de sodiu
3/8 linguriță de sare
1 1/2 linguriță scorțișoară
1/4 linguriță nucșoară măcinată
3 ouă mari (50 de grame fiecare, din coajă), temperatura camerei
7 1/2 linguri (105 grame) ulei din nucă de cocos, topit
1/2 cană (160 grame) sirop de arțar sau miere
3 linguri zahăr din nucă de cocos (36 grame)
1 linguriță extract de vanilie
3/4 cană (120 de grame) mere rase
1 3/4 cană(220 grame) Granny Smith mere tăiate în cuburi mici

Pentru glazură:

2/3 cană (160 mililitri) sirop de artar
7 linguri (112 grame) unt de caju
1/3 cană (75 grame) ulei din nuca de cocos
2 1/2 lingurițe extract de vanilie
1/8 – 1/4 linguriță sare dacă untul de cajou este nesărat

Pentru decorare:

1 / 2-1 cană nuci tocate si prăjite sau pecan

 

This delicious paleo apple cake is super moist, flavorful and made with a blend of almond and coconut flours for the best texture. With caramel fudge frosting.

 

INSTRUCTIUNI DE PREPARARE

Preîncălzi cuptorul la 175 ° C. Tapetați cu o foaie de hârtie de copt o tavă.
Într-un bol mediu, amestecați împreună ingredientele uscate. Lăsați deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle, uleiul, siropul de arțar și vanilia.
Se adaugă amestecul de ingrediente solide la cele lichide și se amestecă până se combină.
Puneți cu grijă merele rase și apoi merele tocate.
Se toarna aluatul în tavă și se coace timp de 20-24 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată. Lăsați să se răcească complet.
Într-o cratiță mică, se amestecă împreună siropul de arțar, untul de caju și uleiul de cocos pe foc mediu. Adăugați sarea, dacă doriți.
Se amestecă în mod constant, se aduce la punctul de fierbere și se continuă amestecarea constant.Se fierbe timp de aproximativ 2 minute.Trebuie să se îngroașe și să devină o cremă luciosă . Dacă nu, fierbeți încă un minut. Se adaugă vanilia până se combină bine.
Se lasă să se răcească aproximativ 5-10 minute și apoi se toarnă peste checul răcit. În partea de sus se garnisește cu nuci tăiate, dacă se dorește.
Păstrați checul în frigider timp de până la 3 zile.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,sirop de artar biο,zahar de cocos,unt de arahide

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/234422977419794/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187mlZahar de cocos *BIO 250grUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *