Brânză vegană cu merișoare

 

vegan cranberry cheese

 

Ingrediente:

80g nuci de cajou
150 ml apă
3 linguri drojdie nutritivă
2 linguri suc de lamaie
1 1/2 lingură ulei de măsline exra virgin
3/4 linguriță sare
1/3 linguriță praf de usturoi
5g pudră de agar

Alte ingrediente:

o mână merișoare uscate
piper negru(opțional)
pâine sau biscuiți

Instrucțiuni de preparare:

Puneți toate ingredientele de bază ale brânzei vegane într-un blender și amestecați până când obțineți o consistență fină.

Tăiați merișoarele în bucăți mici.

Se toarnă copoziția într-o cratiță și se încălzește la căldură medie (ceea ce este important pentru a activa pulberea de agar). Amestecați mereu pentru a nu se arde compoziția. După câteva minute se va transforma într-o pastă groasă. Apoi adăugați merișoarele și amestecați până se încorporează .

Scoateți de la căldura și transferați brânza într-un vas.Distribuiți în mod egal.

Lăsați-o să se răcească în frigider timp de cel puțin 1 oră pentru ca acesta să se fixeze.

Serviți cu pâine sau biscuiți. Dacă doriți, puteți de asemenea să presărați piper pe deasupra.

Păstrați în frigider brânza.Se păstrează până la 2-3 zile.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de masline extra virgin Sitia Creta,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra virgin bio Critida,ulei de masline exra virgin Messara

 

https://www.facebook.com/exceedinglyvegan/videos/567870716896687/

 

 

Ulei de masline extra virgin *BIO Critida 750mlUlei de masline extra virgin Sitia PDO 750mlUlei de masline extra virgin Drop of gods 500mlUlei de masline PDO Sitia metalic 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *