Ingrediente:
80g nuci de cajou
150 ml apă
3 linguri drojdie nutritivă
2 linguri suc de lamaie
1 1/2 lingură ulei de măsline exra virgin
3/4 linguriță sare
1/3 linguriță praf de usturoi
5g pudră de agar
Alte ingrediente:
o mână merișoare uscate
piper negru(opțional)
pâine sau biscuiți
Instrucțiuni de preparare:
Puneți toate ingredientele de bază ale brânzei vegane într-un blender și amestecați până când obțineți o consistență fină.
Tăiați merișoarele în bucăți mici.
Se toarnă copoziția într-o cratiță și se încălzește la căldură medie (ceea ce este important pentru a activa pulberea de agar). Amestecați mereu pentru a nu se arde compoziția. După câteva minute se va transforma într-o pastă groasă. Apoi adăugați merișoarele și amestecați până se încorporează .
Scoateți de la căldura și transferați brânza într-un vas.Distribuiți în mod egal.
Lăsați-o să se răcească în frigider timp de cel puțin 1 oră pentru ca acesta să se fixeze.
Serviți cu pâine sau biscuiți. Dacă doriți, puteți de asemenea să presărați piper pe deasupra.
Păstrați în frigider brânza.Se păstrează până la 2-3 zile.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de masline extra virgin Sitia Creta,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra virgin bio Critida,ulei de masline exra virgin Messara
https://www.facebook.com/exceedinglyvegan/videos/567870716896687/