INGREDIENTE
1 cană / 100g curmale
1 lingură de vanilie
1 cană / 240 ml apă
3 mere mari
1 lingură scorțișoară
3 banane
1/2 căni / 150g fulgi de ovăz fără gluten, fin măcinat
INGREDIENTE PENTRU CREMA CUSTARD RAW
½ cană / 75 g nuci de cajou
½ cană / 50 de grame curmale
¼ linguriță turmeric
1 lingură vanilie
1 cană / 240 ml apă
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Combinați curmalele, vanilia, scorțișoara și apa.
Curățați merele și tăiați în bucăți mici, de aproximativ 2 cm. Puteți păstra coaja, deoarece conține multe substanțele nutritive.
Se amestecă merele și pasta de curmalele și se pune într-o tavă de copt.
Măcinați fulgii de ovăz într-o pulbere fină utilizând o mașină de măcinat cafea sau un blender. Puteți folosi fulgii de ovăz nemăcinat.Cantitatea de 1½ cană, este pentru fulgii de ovaz intregi.
Se pisează bananele și se amestecă cu ovăzul măcinat,apoi se întinde pe partea superioară a amestecului de mere.
Coaceți la 180 C timp de 35-40 de minute până când prinde o culoare maro auriu.
Combinați toate ingredientele cremei până când se umogenizează. Dacă doriți să folosiți apă caldă.
Serviți imediat ce scoateți prăjitura din cuptor.
Calorii: 180 cal , 12 porții
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1007252506118637/