Trufe cu dovleac galben

 

Pumpkin Spice Truffle Bars

 

INGREDIENTE

1 cană (250 g) piure de dovleac
1 / 2-2 / 3 cești de apă
8-10 curmale medjool (160g)
1 lingură condimente pentru plăcintă cu dovleac
un vârf de cuțit sare
făină de cocos 3/4 cești (85g)
1 cană (170g) chips-uri de ciocolată

 

Pumpkin Spice Truffle Bars

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Într-un blender combinați piureul de dovleac, curmalele, apa, condimentele și sarea.
Amestecați, adăugând apa încet, după cum este necesar, până când obțineți o pastă groasă.
Se transferă într-un vas și se adaugă făina din nucă de cocos. Se amestecă pentru a forma o minge de aluat.
Formați din aluat un dreptunghi de aproximativ 2 cm. grosime.
Se îngheață timp de cel puțin 2 ore până când se întărește.
Se topesc chips-urile de ciocolată. (Opțional adăugați 1-2 linguri de ulei din nucă de cocos.)
Scoateți aluatul din congelator și feliați în 12 dreptunghiuri.
Se înmoaie fiecare dreptunghi în ciocolata topită pe toate laturile. Transferați într-o tavă sau pe o placă învelită cu hârtie de copt.
Răciți până când ciocolata devine fermă și apoi serviți.Păstrați în frigider timp de până la o săptămână.

 

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/762663447253310/

 

 

Pumpkin Spice Truffle Bars

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *