Biscuiți cu mere fară gluten

 

gluten free scones recipe

 

Ingrediente :

2-1 / 2 cești făină de migdale
1/4 cană amidon din tapioca
2 linguri făină de cocos
1-1 / 2 linguriță de scorțișoară
1 linguriță praf de copt
1/2 linguriță de sare
1/4 linguriță nucșoară măcinată
4 linguri unt, rece și tăiat în bucăți de 1/2 ”
1/4 cană zahăr din arțar
2 ouă, divizate
2 linguri lapte de migdale
1 linguriță extract de vanilie
2 mere
zahăr brut, opțional

 

gluten free scones without xanthum gum

 

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180ºC și tapetați cu hârtie de copt o tavă.
Într-un castron mare amestecați împreună făina de migdale, amidon de tapioca, făina din nucă de cocos, scorțișoara, praful de copt, sarea și nucșoara.
Adăugați untul rece și folosiți repede un tăietor de patiserie sau cu vârful degetelor amestecând untul în făină până când se încorporează. Adăugați zahărul de arțar și amestecați pentru a se combina.
Într-un bol mic separat amestecați împreună 1 ou, laptele de migdale, extractul de vanilie.Radeți un mar,decojiți-l dacă se dorește și îl adăugați la ingredientele lichide.
Se adaugă amestecul de ingrediente lichide în amestecul de făină și se combină bine.
Se toacă mărul rămas în cuburi de 1/4 „,se pune în compoziție și se amestecă.
Puneți aluatul pe hârtia de copt și formați un cerc de 8 „. Folosiți un tăietor de pizza sau un cerc de tăiere pe jumătate de patru ori pentru a crea 8 biscuiți.
Ungeți cu oul rămas.Presărați cu zahăr brut, dacă este folosit.
Coaceți timp de 25 de minute. Scoateți din cuptor și tăiați din nou. Folosiți cu grijă o spatulă pentru a distanța biscuiții, lăsând cel puțin 1 ” între ei.
Repuneți biscuiții la cuptor pentru a se coace timp de încă 10 minute.Întoarceți biscuiții cu partea ascuțită spre exterior și coaceți până când marginile au devenit crocante, aproximativ 10 minute.
Serviți cu unt de mere.

 

https://www.facebook.com/CotterCrunch/videos/2702761626415917/

 

 

apple cinnamon scones healthy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *