Ingrediente :
3/4 cană făină de cocos cernut
1 linguriță praf de copt
1/4 linguriță de sare
6 linguri unt
1/3 cană ulei din nucă de cocos
3/4 cană îndulcitor cu conținut scăzut de carbohidrați
4 ouă mari
1 lingură lapte de migdale
1 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare:
Se amestecă împreună făina de cocos, praful de copt și sarea.
În castron separat, bateți untul și uleiul de cocos împreună; adăugați îndulcitorul și bateți până devine pufos. Adăugați ouăle, laptele de migdale și vanilia; bateți bine.
Adăugați ingredientele solide la amestecul lichid, bătând până se combină bine. Aluatul ar trebui să fie gros. Dacă nu, adăugați puțină făină din nucă de cocos, fiind atenți să nu exagerați.
Formați din aluat biscuiții pe care îi așezați pe o tavă unsă sau pe o placă de silicon și aplatiți până la grosimea dorită.
Coaceți la 190 ° C timp de 8-10 minute sau până când marginile încep să prindă o culoare aurie.
Notă :
Obțineți 38 de biscuiți.
Valoare nutrițională per biscuit: 51 calorii, 4,7g grăsime, 53mg sodiu, 1,5g carb, 0,8g fibră, 0,7g net carb, 1,0g proteine, 4,7g eritritol
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio
Informații nutriționale :
valoare pe porție (12 g)
Calorii 51 Calorii din grăsimi 42
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 4,7 g 7%
Grăsimi saturate 3,4g 17%
Colesterol 24 mg 8%
Sodiu 53 mg 2%
Potasiu 9 mg 0%
Carbohidrați totali 1,5 g 1%
Fibre alimentare 0.8g 3%
Proteină 1 g 2%
Vitamina A 2%
Calciu 1%
Fier 2%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
https://www.facebook.com/Wholesomeyum/videos/2396304247078561/