Brioșe cu mere fără gluten

 

Paleo Apple Muffins – super moist, fuss-free and maple sweetened.

 

Ingrediente:

Solide:

1 1/4 cană (125 grame) faină de migdale
2 1/2 linguri (20 de grame) făină din nucă de cocos
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare
1 lingură scorțișoară măcinată
1/4 linguriță nucșoară măcinată

Lichide:

2 ouă mari (50 de grame fiecare, din coajă), temperatura camerei
5 linguri ulei din nucă de cocos (70 grame), topit
1/3 cană (106 grame) sirop de arțar canadian pur
2-3 linguri zahăr de cocos, opțional
2 lingurițe extract de vanilie
1/2 cană (90 de grame) rase mere Granny Smith
1 1/4 cesti (155 grame) bucăți de mere Granny Smith(aproximativ 1/4 „)

 

Paleo Apple Muffins – maple sweetened, fuss-free and super moist.

 

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălzi cuptorul la 175 ° C. Tapetați o tavă cu 8 forme de hârtie pentru brioșe.
Într-un bol mediu, amestecați împreună ingredientele uscate. Lăsați deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle, uleiul de cocos, siropul de arțar canadian și vanilia.
Se adaugă amestecul de ingrediente solide la cele lichide și se amestecă până se combină.
Puneți cu grijă merele rase și apoi merele tocate.
Împărțiți aluatul în mod uniform în forme, umpleți-le aproape plin și coaceți timp de 23-25 minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Lăsați brioșele să se răcească timp de 5 minute în tavă și apoi scoateți-le pe un suport pentru a se răci complet.
Se depozitează într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de o zi sau se păstrează la frigider până la 4 zile.

 

Paleo Apple Muffins – fuss-free, super moist and maple sweetened.

 

Notițe :
Puneți numai zahărul de nucă de cocos dacă doriți.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,zahar de cocos,ulei de cocos raw bio

 

https://www.facebook.com/texanerin/videos/310622396387104/

 

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlZahar de cocos *BIO 250grUlei de cocos raw *BIO 500ml

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *