INGREDIENTE
Blat:
2 cești (280g) migdale (sau nuci la alegere)
1/2 pahar (40g) pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/2 lingură de sare
1/4 ceașcă (50g) ulei de nucă de cocos
Opțional: 2 linguri sirop de arțar
Umplutura:
170 gr. ciocolată neîndulcită
2 căni (480g) lapte de migdale (sau lapte la alegere)
200g curmale (aproximativ 12)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Pentru blat, amestecați nucile, pudra de cacao și sarea până când se omogenizează.
Adăugați uleiul din nucă de cocos. Amestecați până când se obține o textură umedă și fărâmicioasă, dar se reține când este presată.
Apăsați în partea de jos și pe lateralul unei tăvi, păstrând aproximativ 1/2 ceașcă pentru topping.
Pentru umplutură, amestecați laptele și curmalele până se obține o compoziție foarte netedă.
Se topește ciocolata.
Adăugați ciocolată topită în mixer și amestecați până se combină.
Se toarnă în blat crema.Garnisiți cu bucățile de blat rămase și chips-urile de ciocolată. Glasați cu ciocolată topită.
Refrigerați sau congelați peste noapte sau timp de cel puțin 8 ore.
Pudrați cu zahăr pudră sau făină din nucă de cocos.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
Valoare pentru o porție: 1 felie
Calorii: 428
Zahăr: 17g
Grăsime: 31 g
Carbohidrați: 33g
Fibre: 10g
Proteină: 10 g
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/866638673522453/
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,zahar de cocos,lapte de cocos,ulei de cocos raw bio,ciocolata,pudra de roscove