INGREDIENTE
2 cartofi dulci medii
1 avocado
3 linguri curmale tocate
2 linguri pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/2 cană / 120 ml lapte vegetal (migdale, orez, soia etc.)
12-16 nuci / pecan
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Coaceți cartofii dulci și tăiați în felii groase. Încercați să obțineți aproximativ 6-8 felii pe cartof.
Coaceți cartofii timp de 30 de minute la 230 C. Răsuciți la jumătatea timpului.
Combinați avocado cu curmalele, cacaoa și laptele până când devine o compoziție cremoasă pentru a face glazura.
Întindeți glazura de ciocolată pe feliile de cartofi dulci și ornați cu jumătate de pecan sau o jumătate de nucă pe partea de sus.
Serviți imediat ce sunt gata sau depozitați în frigider timp de 2-3 zile.
Calorii: 35 cal.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,zahar de cocos,lapte de cocos,ulei de cocos raw bio,ciocolata,pudra de roscove
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1122271334643147/