Ingrediente :
1/2 ceașcă făină de migdale
62-67 grame pudră de proteine cu vanilie
1 lingură praf de copt
1 lingură condimente: scorțișoară, nucșoară și cuișoare măcinate
1/2 ceașcă unt de migdale poate folosit orice unt de semințe(fructe cu coajă lemnoasă ) la alegere
1/2 sos de mere neîndulcit
1/2 ceașcă ulei din nucă de cocos, topit
Pentru glazură:
1/2 cană unt din nucă de cocos
1 lingură îndulcitor granulat la alegere(zahăr de cocos,pudră de agave)
1 lingură suc de lamaie
1/4 ceașcă lapte vegetal neindulcit la alegere(lapte de cocos)
Instrucțiuni de preparare :
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și tapetați o tavă de brioșe cu 16 forme cu hârtie de brioșe și lăsați deoparte.
Într-un vas mare de amestecare sau blender, adăugați toate ingredientele și amestecați până se omogenizează. Dacă utilizați un bol de amestecare, adăugați mai întâi ingredientele solide.
Distribuiți uniform aluatul în tava de brioșe căptușită cu hârtie de brioșe. Coaceți timp de 10-15 minute, verificând la 10 minute cu un cuțit. Dacă este curat, sunt coapte brioșele. Se lasă să se răcească în tavă timp de 5 minute, înainte de a fi transferate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Dacă se utilizează glazură, se amestecă ingredientele și se toarnă peste brioșele răcite.
Notă:
Brioșele pot fi ținute la temperatura camerei, acoperite, timp de până la 3 zile. Pentru o prospețime optimă, păstrați în frigider până la o săptămână.
Informații nutriționale :
Cantitatea pe porție (1 brioșă)
Calorii 86 Calorii din grăsimi 45
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 5g 8%
Sodiu 68 mg 3%
Carbohidrați totali 5 g 2%
Fibre alimentare 1g 4%
Proteină 6g 12%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,sirop de artar,unt de migdale,unt de arahide,zahar de cocos,pudra de agave,lapte de cocos
https://www.facebook.com/thebigmansworld/videos/278206326142534/