INGREDIENTE
Pentru salată:
1 ardei roșu, cubulețe
1 cană morcov tăiat (ras)
½ varză rosie, tocată (aproximativ 2 căni varză tocată)
430 gr.năut fiert
½ ceașcăcilantru, tocat fin
¼ ceașcă ceapă verde mărunțită
1/2 ardei iute jalapeño,mărunțit
Pentru dressing:
2 linguri unt de arahide
1/2 lingură ghimbir proaspăt ras
1 cățel de usturoi tocat
1 linguriță otet de mere sau otet de orez
1 linguriță pudră de curry galben
¼ linguriță ardei roșu cayenne
¼ linguriță turmeric
sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust
2-3 linguri de apă caldă
Pentru decor:
coriantru
¼ cană caju prăjit
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Într-un castron mare, adăugați ardeiul roșu, morcovul, varza, năutul, coriantru, ceapa verde și ardeiul iute.
Într-un castron mic, amestecați împreună ingredientele pentru dressing: untul de arahide, ghimbirul, usturoiul, oțetul de mere, pudra de curry, piperul cayenne și turmericul. Se amestecă pentru a se combina. Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a obține un dressing de o consistență corectă. Se toarnă peste salată și se amestecă bine pentru a se combina. Garniți cu caju prăjite și coriantru.
Informatii nutritionale :
Porții: 4
Cantitatea de servire: 1/4 din rețetă
Calorii: 265
Grăsimi: 9,5 g
Grăsimi saturate: 1,8 g
Carbohidrați: 37,8 g
Zahăr: 4,1 g
Fibră: 8,3 g
Proteină: 10,1 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de masline,otet balsamic,unt de arahide bio
https://www.facebook.com/greenhealthycooking/videos/2116613488601848/