Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
2 căni fulgi de ovăz fără gluten, dacă este necesar
2 căni morcov ras
2 banane
2/3 cană nuci pecan tocate
1/3 cană nucă de cocos mărunțită
Amestecați 1/4 cană făină de in cu 2/3 cană apă și lăsați să stea timp de 5 minute
1/4 cană sirop de arțar sau sirop de agave
1-1 / 2 linguriță scorțișoară
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță sare de mare
Instrucțiuni de preparare :
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.Tapetați o tavă cu o coală de hârtie de copt . Combinați făina de inul cu apă și lăsați deoparte timp de 5 minute (această cantitate face 2 ouă de in).
Adăugați toate ingredientele într-un castron și amestecați pentru a combina complet totul.
Utilizați o ceașcă sau o lingură de înghețată pentru pune aproximativ o jumătate de cană de amestec de biscuiți pe foaia de copt și aplatizați (nu se vor răspândi în timp ce se coc). Coaceți timp de aproximativ 20 de minute până când marginile sunt ușor de rumenite.
Lăsați biscuiții să se răcească pe foaia de copt înainte de a-i depozita într-un recipient etanș.
Păstrați în frigider timp de până la o săptămână.
Informații nutriționale :
Cantitatea pe porție(1 biscuit)
Calorii 119 Calorii din Grăsime 39
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 4,3 g 7%
Sodiu 83 mg 3%
Carbohidrați totali 16 g 5%
Fibre alimentare 3g 12%
Zaharuri 5g
Proteină 2,5 g 5%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,ulei de cocos bio,sirop de agave
https://www.facebook.com/texanerin/videos/1904991686236654/