Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
2 cani făină de migdale
1/2 cană sirop de arțar
Instrucțiuni de preparare :
Puneți ambele ingrediente într-un castron și amestecați cu mâna până când aveți o consistență asemănătoare cu aluatul. În funcție de cât de fină este făina de migdale, este posibil să trebuiască să adăugați un pic mai multă făină de migdale sau sirop de arțar pentru a ajunge la consistența potrivită.
Preîncălziți cuptorul la 120 ° C.
Se pune aluatul în hârtie de copt și se îngheață timp de aproximativ 15 minute.
Așezați aluatul între două bucăți de hârtie de copt și întindeți o foaie până la aproximativ 0,5 cm. Îndepărtați stratul superior al hârtiei de copt
Tăiați biscuiții și îndepărtați aluatul excesiv dintre forme cu un cuțit.
Ridicați hârtia de copt cu biscuiții și puneți-o pe o tavă.
Coaceți biscuiții timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și plasați biscuiții pe un suport de răcire.Lăsați să se răcească complet. Apoi îi depozitați într-un recipient etanș.
NOTĂ: Pentru a evita ca aluatul să adere pe pereții formei de tăiere, puneți-o în apă înainte de a tăia următorul biscuit.
Informații nutriționale :
Cantitatea pe porție
Calorii 59 Calorii din grăsimi 36
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 4g 6%
Grăsimi saturate 0,3 g 2%
Grăsimi polinesaturate 1 g
Grăsimi mononesaturate2g
Sodiu 2 mg 0%
Potasiu 59 mg 2%
Carbohidrați totali 5 g 2%
Fibre alimentare 1g 4%
Zahăr 3g
Proteină 2g 4%
Calciu 0,4%
Fier 0,3%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,faina de migdale
https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/2048527955169108/