Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
PENTRU BLAT:
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1 lingură praf de copt
1/2 lingură de sare
3 ouă mari
1/4 cană ulei din nucă de cocos (ulei de avocado), topit și răcit
1/2 linguriță extract de vanilie
1/4 cană sirop de arțar (agave sau miere)
1/2 cană lapte vegetal la alegere
PENTRU GARNITURA:
400 gr. cremă din nucă de cocos, răcită 6-8 ore (nu se agită)
450 gr. căpșuni tăiate
1 lingură zahăr din palmier de cocos
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C, ungeți generos o tavă cu ulei și lăsați-o deoparte.
Într-un castron, se amestecă împreună făina de cocos, praful de copt și sarea. Puneți deoparte.
Într-un castron mare amestecați ouăle, uleiul din nucă de cocos, extractul de vanilie, siropul de arțar și laptele. Adăugați la ingrediente solide și utilizați o spatulă sau o lingură pentru a amesteca împreună până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în vasul uns și se coace blatul timp de 18-22 minute, verificând cu o scobitoare introdusă în mijloc . Marginile trebuie să fie ușor rumenite.Puneți blatul la frigider și lăsați-l să se răcească timp de cel puțin 20 de minute sau acoperit peste noapte.
Se taie căpșunile în castron,se presară cu zahărul de cocos și se lasă aproximativ 5 minute.
Faceți stratul de frișcă: scoateți cu grijă crema răcită într-un castron. (Înlăturați lichidul păstrându-l pentru smoothies).Folosind mixerul de mână, amestecați cremă până la devine pufoasă timp de aproximativ 5 minute.Întindeți crema uniform peste blat și acoperiți cu căpșuni. Serviți.
NOTA
Tarta poate fi păstrată în frigider acoperit, 2-3 zile.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
Cantitatea pe porție: 1 porție
Calorii: 196 Zahăr : 8,Grăsimi : 15,Grăsimi saturate: 12,Carbohidrați: 12,Fibre: 3,Proteine: 4
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,faina de cocos,ulei de cocos,lapte de cocos,sirop de artar,zahar de cocos
https://www.facebook.com/thetoastedpinenut/videos/2321784864748169/