Ingrediente :
540 ml. naut fiert
1 ardei roșu tăiat cuburi
3 cepe verzi tocate
2/3 cană coriandru (10 gr.)
1 linguriă pudra de ceapă 5 ml.
1/2 linguriță sare (2,5 ml.)
4 linguri maioneză vegană (60 ml.)
zeama de la 1/2 lămâie
6 porții
Informațiuni de preparare :
Preîncălziți cuptorul la 180˚C.
Într-un castron pisați năutul fiert cu o furculiță sau cu un zdrobitor de cartofi.
Se adaugă ingrediente rămase și se amestecă bine.
Întindeți 2-3 linguri (30-45 ml) amestec de năut pe fiecare tortilla și rotiți cât mai strâns posibil. Așezați-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt, cu plierea orientată în jos.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute.
https://www.facebook.com/thebuddhistchef/videos/1806156292787467/