Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
pentru 8 porții
BLATUL
1 ½ ceașcă făină integrală de grâu spelta (185 g)
½ ceașcă ulei din nucă de cocos (120 ml)
⅓ ceașcă zahăr de cocos sau zahăr la alegere (65 g)
un vârf de cuțit sare
UMPLUTURA
3 linguri ulei din nucă de cocos
⅓ ceașcă zahăr de cocos sau zahăr la alegere (65 g)
½ ceașcă făină de migdale (60 g)
1 lingură pudră de arorut
½ linguriță de scorțișoară
1 linguriță extract de vanilie
¼ lapte de migdale sau orice alt lapte vegetal la alegere (60 ml)
5 piersici coapte, tăiate subțire
înghețată la alegere, pentru servire
Instrucțiuni de preparare :
Într-un castron combinați făina, uleiul din nucă de cocos, zahărul din nucă de cocos și sarea. Utilizați o spatulă flexibilă pentru a combina ingredientele, amestecând conținutul până la formarea unui aluat uniform.
Întindeți aluatul în lățimea de aproximativ 12 cm (30 cm).
Transferați-l într-o tavă de tartă de 10 cm (25 cm). Apăsați aluatul pe partea inferioară și pe părțile laterale ale vasului de tartă.
Puneți blatul la frigider timp de 20 de minute în timp ce pregătiți umplutura, până când aluatul are întărește.
Preîncălziți cuptorul la 200 ° C.
Într-un castron combinați uleiul din nucă de cocos, zahărul din nucă de cocos, făina de migdale, pudra de arorut, scorțișoara și vanilia cu un mixer electric de mână. Se toarnă laptele și se continuă amestecarea până când umplutura este groasă și bine amestecată.
Puneți forma de tarta cu aluatul de blat răcit pe o tavă de copt. Se toarnă umplutura în blat și întindeți într-un strat uniform, cu o spatulă.
Aranjați feliile de piersici peste umplutura în cercuri concentrice.
Coaceți timp de 25-30 de minute.
Lăsați să se răcească cel puțin o oră.
Se taie și se servește cu înghețată, dacă se dorește.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:zahar de cocos biο,lapte de cocos,ulei de cocos raw bio,faina de migdale bio
https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/2450524945017957/