Ingrediente:
400 gr. lapte din nucă de cocos sau cremă din nucă de cocos * refrigerată
1 lingură de sirop de arțar sau alt îndulcitor după gust
1 linguriță extract de vanilie
opțional: alte extracte de aromă(ulei de mastic,pudră de mastic), condimente măcinate (cum ar fi scorțișoară) sau pudră de cacao(pudră de roșcove)
Instrucțiuni de preparare:
Răciți cutia de lapte din nucă de cocos timp de 1-3 zile. Crema integrală din nucă de cocos se va separa de apă din laptele de cocos sau din crema de cocos. Se va acumula la suprafață și se va îngroșa.
Înainte de a deschide cutia de lapte din cocos, răciți un castron și malaxoarele mixerelor timp de aproximativ o jumătate de oră. Deschideți cutia de lapte din cocos și scoateți numai crema care ar fi trebuit să se stabilească în partea de sus.
Folosind un mixer de mână, bateți crema din nucă de cocos cu siropul de arțar, extractul de vanilie și alte arome opționale devine pufoasă.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos bio,crema de cocos bio,lacrimi de mastic,ulei de mastic,pudra de mastic,pudra de roscove
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1923503494385473/