Blat vegan de pizza cu făină de cocos,low carb

 

 

 

Coconut Flour Pizza Crust vegan gf

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

Ingrediente :

3 sau 4 căni făină de cocos
2 linguriță tărâță de psyllium
1/4 linguriță de sare
1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 cană de apă călduță – nu fierbinte

 

Coconut Flour Pizza Crust vegan gf

 

Instrucțiuni de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 220 ° C.

Pâinea cu făina din nucă de cocos :

Într-un bol mare adăugați făina din nucă de cocos, tărâța de psyllium , sarea, uleiul de măsline și apă călduță.

Combinați mai întâi cu o spatulă sau o lingură de lemn, apoi folosiți mâinile și frământați aluatul timp de 1 minut. Aluatul va fi foarte umedă la început și se va usca în timp.Strângeți bucățile de aluat și formați o minge.

Se lasă deoparte în bol, la temperatura camerei, timp de 10 minute. Acesta este timpul necesar fibrelor din făină și tărâței de psyllium să absoarbă umezeala suplimentară.

 

Coconut Flour Pizza Crust rolling tips

 

Formarea aluatului :

Așezați  aluat în centrul unei  foi unsă cu ulei de măsline. Puneți o altă bucată de hârtie de copt pe partea superioară a aluatului, apăsați cu mâna pentru a aplatiza aluatul și începeți să întindeți cu  sucitorul până când se ajunge la grosimea dorită. Cu cât este mai subțire aluatul cu atât pizza iese mai crocantă.

Desprindeți foaia de hârtie de pe aluat cu grijă. Utilizați un cuțit pentru a tăia un cerc  sau faceți forma care doriți.
Pregătiți o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei de măsline.Puneți blatul de pizza în tavă și pre-coaceți crusta timp de 12-15 minute.

 

Coconut Flour Pizza Crust vegan gf

 

Garnisirea blatului de pizza :

Scoateți blatul din cuptor, întindeți sosul de roșii, frunzele de baby spanac,mozzarella și măslinele tăiate.Folosiți orice alt topping doriți să adăugați.

Puneți din nou la cuptor timp de 5-8 minute sau până când brânza s-a topit. De asemenea, puteți activa elementul grătar al cuptorului timp de 1-2 minute pentru a gratina brânza și mai bine.

Serviți imediat.

Notă :

Puteți să pre-coaceți blatul și să-l puneți la congelator.Congelați în folie de plastic și apoi în folie pentru a evita orice umiditate.

Puteți păstra aluatul de pizza în frigider până la 24 de ore înfășurat în folie de plastic sau într-un recipient etanș.

 

Coconut Flour Pizza Crust vegan gf

 

Informații nutriționale :
Porții: 6 porții
Valoarea pe porție
Calorii                                                                      86
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 3.8g                                                  6%
Total carbohidrați 10,3 g                                      3%
Fibre alimentare 6.3g                                           25%
Zahăr 3g
Proteină 3g                                                              6%
Vitamina A                                                               0%

Vitamina C                                                                0%

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de masline extra virgin bio,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra viegin Sitia,ulei de masline extra virgin Messara,faina de cocos bio

 

 

https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/1172434699572082/

 

 

Ulei de masline extra virgin *BIO Critida 750mlUlei de masline extra virgin Drop of gods 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *