Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
1 cană unt de arahide nesărat
⅓ cană sirop de arțar pur
⅓ ceașcă făină din nucă de cocos
¼ ceașcă pudră de cacao neindulcită(pudră de roșcove)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Pregătiți o coală hârtie cerată. Faceți un spațiu în congelator pentru această foaie. Lăsați-o la o parte la temperatura camerei.
Într-un castron puneți untul de arahide, siropul de arțar, făina de cocos și pudra de cacao(pudra de roșcove). Amestecați cât puteți. Când amestecul devine mai greu de amestecat, utilizați o spatulă din cauciuc pentru a ușura amestecarea. Amestecați până se îngroașă.
Folosind o lingurtă de înghețată, formați bile din unt de arahide pe și puneți-le pe foaia de copt pregătită,la distanțate uniforme.
Transferați la congelator să se răcească timp de 20-30 de minute, până la o oarecare fermitate. * Scoateți din congelator,rotiți-le în bile serviți.
NOTA
– * Trufele vor deveni mai ferme și mai puțin umede a doua zi.
– A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei sau în frigider timp de 1-3 săptămâni.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,unt de arahide,unt de migdale,sirop de artar,curmale bio,pudra de roscove,ciocolata,pudra de cacao bio,faina de cocos
https://www.facebook.com/BeamingBaker/videos/2170259096581397/