Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
Blatul de tartă
2 cești (280g) migdale (sau alte fructe cu coaja tare la alegere)
1/2 pahar (40g) pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/2 lingură de sare
1/4 ceașcă (50g) ulei din nucă de cocos
Opțional: 2 linguri sirop de arțar
Umplutura
170g ciocolată neîndulcită
2 căni (480g) lapte de migdale (sau alt lapte vegetal la alegere)
200g curmale sau aproximativ 12
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Pentru blat amestecați nucile, pudra de cacao și sarea până când se omogenizază.
Adăugați uleiul din nucă de cocos. Amestecați până când textura devine umedă și fărâmițată, dar se reține când este presată.
Apăsați în partea de jos a unei forme de tartă și pe lateralul ei, rezervând aproximativ 1/2 ceașcă pentru topping.
Pentru umplutură, amestecați laptele și curmalele până devine o compoziție foarte netedă.
Se topește ciocolata.
Adăugați ciocolata topită în mixer și amestecați până se combină.
Se toarnă în blat. Garnisiți cu bucățile de blat rămase și chips-urile de ciocolată.Stropiți cu ciocolată topită.
Refrigerați sau congelați peste noapte sau timp de cel puțin 8 ore.
Pudrați cu făină din nucă de cocos.Tăiați și serviți.
INFORMATII NUTRIȚIONALE
Cantitatea pe porție: 1 felie
Calorii: 428
Zahăr: 17g
Grăsimi: 31 g
Carbohidrați: 33g
Fibre: 10g
Proteine: 10 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,sirop de artar bio,ciocolata,pudra de roscove,pudra de cacao bio
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/866638673522453/