Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
1 ½ cești de ciocolată vegană
2 lingurițe ulei din nucă de cocos
¾ ceașcă orez expandat fără gluten
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Tapetați o tavă pătrată de 20 cm cu hârtie de copt sau hârtie cerată. Lăsați-o la o parte la temperatura camerei. Creați un spațiu în congelator pentru acest vas – veți avea nevoie mai târziu.
Se topește ciocolata în bain marie procedând în felul următor: adăugați chips-urile de ciocolată și uleiul din nucă de cocos într-un vas. Se amestecă între intervale, până când este devine netedă.
Adăugați orezul expandat la ciocolata topită. Folosind o spatulă din cauciuc, amestecați până când sunt bine încorporate ingredientele. Se toarnă acest amestec în tava pregătită. Folosind spatula neteziți într-un strat uniform.
Transferați acest vas în congelator. Se lasă timp de 10-15 minute. Se scoate din congelator și se lasă la temperatura camerei timp de 10-15 minute. Se taie în 18 batoane dreptunghiulare. Serviți.
NOTA
– Depozitați într-un recipient etanș pentru o săptămână (la temperatura camerei), 1-2 săptămâni (în frigider), până la 1 lună (în congelator). Cel mai bine dacă este păstrat în frigider.
– Dacă depozitați în congelator, lăsați-l să se dezghețe timp de 10-20 minute înainte de a servi.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,ciocolata
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2171502089790431/