Pizza cu blat de cartofi

 

Potato Crust Pizza

 

 

Blat de cartofi :

700g cartofi
1/2 cană (50g) brânză Cheddar
1 ou
2 linguri ulei de măsline (28 g)
sare și piper negru proaspăt măcinat

Topping

1 cană (100g) brânză mozzarella
4,5 roșii cherry tăiate în sferturi
busuioc
oregano uscat
30 g felii salam pepperoni

 

Imagini pentru Potato Crust Pizza

 

Instrucțiuni de preparare:

Pregătiți blatului de cartofi. Preîncălziți cuptorul la 220C(425F ). Tapetați o tavă cu hârtie cerată. Radeți cartofii prin răzătoare și transferați cartofii într-un prosop de bucătărie și stoarceți cât mai mult posibil,lichidul. Așezați cartofii într-un castron mare. Adăugați brânza rasă, ouăle, sarea și piperul. Se amestecă. Răspândiți amestecul de cartofi pe foaia de copt pregătită și formați un cerc de 12 cm (30 cm). Coaceți timp de 25-30 de minute, până când devine de culoare ușor aurie pe margini. Scoateți din cuptor și garnisiți blatul de cartofi cu brânză de Mozzarella, felii preferate de salam, busuioc,oregano și roșii. Coaceți timp de 10-15 minute până când se topește brânza.Serviți.

 

Informații nutriționale :

1 porție din 4

Calorii: 331, grăsime: 16,8 g, grăsimi saturate: 6,3 g, carbohidrați: 34,1 g, zahăr: 6,2 g, fibră: 6,1 g, proteină: 12,6 g, colesterol: 64 mg, 5mcg, calciu 133mg, fier 2mg, potasiu 1133mg,

Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 cal

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de masline extra virgin bio,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra viegin Sitia,ulei de masline extra virgin Messara

 

https://www.facebook.com/homecookingadventure/videos/278967516113812/

 

 

Ulei de masline extra virgin Drop of gods 500mlUlei de masline extra virgin *BIO Critida 750ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *