Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE:
2 cană făină de migdale
2 linguri praf de copt fără gluten
1/2 linguriță sare de mare
2 ou mari (bătute)
1/3 cană unt (masurat solid, apoi topit; se poate folosi ghee sau ulei din nucă de cocos
pentru varianta fără lapte)
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE:
Preîncălziți cuptorul la 177 grade C (350 grade F). Tapetați o tavă cu hartie pergament.
Se amestecă ingredientele solide împreună într-un castron. Se adaugă la ingredientele lichide.
Scoateți cu o lingură cantitatea necesară de aluat și formați biscuiții.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute, până devin de culoare aurie. Se răcește pe foaia de copt.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție
Calorii 164
Grăsimi 15g
Proteine 5g
Total carbohidrați 4g
Net Carb 2g
Fibre 2g
Zahăr 1 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,faina de migdale bio