Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
2 cană făină de migdale
1/2 linguriță sare
1 ou mare (bătut)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 177 grade C (350 grade F). Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Amestecați făina de migdale și sarea într-un castron. Se adaugă oul și se amestecă bine până se formează aluat. (Puteți, de asemenea, să amestecați ingredientele într-un procesor de bucătărie.)
Așezați aluatul între două bucăți mari de hârtie de pergament. Utilizați un sucitor pentru a întinde o foaie dreptunghiulară, aproximativ 1/16 (.2 cm) grosime.
Tăiați aluatul în dreptunghiuri. Înțepați cu o furculiță sau cu o scobitoare dacă doriți suprafața aluatului. Așezați formele tăiate pe foaia de copt. Coaceți timp de 8-12 minute, până devin de culoare aurie.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porțiie
Calorii 226
Grăsimi 19g
Proteine 9g
Total Carb 8g
Net Carb 4g
Fibre 4g
Zahăr 1g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,faina de migdale bio