


Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
Blat:
1/2 cană / 250g quinoa
2 cești / 450 ml apă
1 ceașcă / 175g curmale fără sâmburi
1 linguriță vanilie
1 lingură praf de copt
4 linguri pudră de cacao
2 lingurițe semințe de chia
un vârf de cuțit sare
opțional, 2-4 linguri de îndulcitor, cum ar fi sirop de arțar sau sirop din nucă de cocos

CREMA DE CIOCOLATA CU AVOCADO
2 avocado
4-6 linguri de îndulcitor, cum ar fi sirop de arțar sau sirop din nucă de cocos
2 linguri ulei din nucă de cocos sau unt de cocos
4 linguri de cacao / pudră de cacao
Fructe pentru decorare, orice fructe de padure : afine,zmeură sau căpșuni. De asemenea, bucăți de ciocolată neagră sau nifs de cacao

METODĂ DE PREPARARE
Înmuiați quinoa timp de cel puțin 15 minute, apoi scurgeți. Înmuierea timp de o oră sau peste noapte este de preferat.
Puneți ingredientele pentru aluat în blender și amestecați până la omogenizare.
Împărțiți aluatul în două tăvi de 6 „cu căptușeală și coaceți timp de 35-45 minute la 180 ° C / 350 ° F.
Testați cu un cuțit,trebuie să iasă curat.
Lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de scoaterea din tava.
Combinați toate ingredientele cremei împreună.
Întindeți peste primul blat al tortului, puneți cealaltă parte a tortului. Acoperiți partea de sus și pe părțile laterale cu cremă.
Decorați cu fructe de padure, păstrați tortul în frigider până la 3 zile.
Notă:
8 porții
Calorii : 390 cal/porție
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,ulei de cocos raw bio,ciocolata vegana,curmale bio,quinoa bio,chia bio,pudra de cacao,pudra de roscove

Ulei de cocos raw bio
http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/ulei-de-cocos-raw-bio-500ml

Sirop de artar bio
http://www.evzinshop.com/bio/bio-indulcitori/sirop-de-artar-bio-187ml