Biscuiți cu cocos și migdale

Healthy Coconut Almond Cookies with a crispy ouside and soft center. Gluten free, grain free, paleo with no refined sugar (honey). Ready in 15 minutes.

Ingrediente :

1 ceașcă nucă de cocos deshidratată neîndulcită
3/4 cană de migdale
1 ou de in sau ou de găină
4 linguri ulei din nucă de cocos extra virgin la temperatura camerei, unt topit sau unt moale
4 linguri sirop de orez,miere,sirop de arțar sau 1/4 cană zahăr din nucă de cocos
1 linguriță de scorțișoară măcinată- optional
1 nucșoară măcinată – opțional
1 ghimbir măcinat – opțional
Glazura:
1/4 ceașcă ciocolată neagră> 70%, topită
3 lingurițe nucă de cocos deshidratată
1 linguriță ulei din nucă de cocos extra virgin

Healthy Coconut Almond Cookies with a crispy ouside and soft center. Gluten free, grain free, paleo with no refined sugar (honey). Ready in 15 minutes.

Instrucțiuni de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (360 ° F). Așezați o foaie de hârtie de copt pe o tavă. Puneți deoparte.

Într-un procesor de bucătărie, cu dispozitivul S, adăugați toate ingredientele pentru biscuiți.

Procesați cu viteză medie până când toate ingredientele s-au omogenizat. Transferați aluatul într-un castron, formați o minge cu mâinile și puneți-l la rece timp de 15-20 de minute.

Ungeți-vă mâinile cu o cantitate mică de ulei din nucă de cocos și formați 4 bile mari sau 8 bile mici – după cum doriți, rotiți aluatul de biscuiți între mâini pentru a forma bilele.

Așezați bilele pe tava acoperită cu hârtia de copt.

Apăsați fiecare bile cu degetele pentru a forma o turtă rotundă groasă – de aproximativ 1 cm.

Coaceți la 180 ° C (360 ° F) timp de 12 minute sau până când devin de culoare maron-auriu.
Se răcesc pe foaia timp de 20 de minute, se vor întări ușor când se răcește.

Transferați biscuiții  pe un suport de sâmă pentru a se răci complet, apoi decorați.

Decorare:
Se topește ciocolata neagră și uleiul din nucă de cocos pe bain marie. Amestecați pentru a evita arderea ciocolatei.

Înmuiați jumătate din biscuite în ciocolata topită apoi se scufundă în nucă de cocos deshidratată sau migdale feliate. Lăsați să se usuce pe un suport. Așezați  biscuiții câteva minute în frigider pentru a se întării ciocolată mai rapid.

Păstrați până la 5 zile într-un vas biscuiții .

kids eating healthy cookies

Notă
 De asemenea, puteți folosi ciocolată de carob pentru o opțiune mai sănătoasă .

Opțiunea Vegan: combinați 1 lingură de semințe de in măcinate în 2 linguri de apă. Amestecați și lăsați la o parte timp de 10 minute până când se formează o textură ca un jeleu. Utilizați ca ou în această rețetă.

Informații nutriționale:

Porții:  8
Valoarea pe porție
calorii 169

                                              % Valoare zilnica*

Total grăsimi 13,6 g                                                                21%
Colesterol 20 mg                                                                      7%
Sodiu 10,2 mg                                                                              0%
Carbohidrați totali 11,8 g                                                      4%
Zahăr 9,5 g
Proteină 2,3 g                                                                                5%
Vitamina A                                                                                       1%
Vitamina C                                                                                       1%


   
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,ciocolata vegana,ulei de cocos

[facebook url=”https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/1460415254091192/” /]
Ulei de cocos raw *BIO 500ml

Ulei de cocos raw bio


http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/ulei-de-cocos-raw-bio-500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *