Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
Ingrediente lichide:
1 cană piure de banane coapte (aproximativ 2-3 banane)
1/4 cană lapte de migdale neîndulcit (sau lapte din nucă de cocos)
2 linguri făină din semințe de in
¼ cană unt de migdale (sau unt de cajou sau unt de arahide)
1 lingură ulei din nucă de cocos, topită și răcită
1 linguriță extract de vanilie
Ingrediente solide:
1 cană făină de migdale albite (sau făină de alune)
¼ cană făină din nucă de cocos
1 linguriță bicarbonat de sodiu
½ linguriță scorțișoară
1/4 linguriță de sare
1/4 cană ciocolata fără lapte, plus 1-2 linguri pentru garnitură
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de brioșe cu 9 forme de hârtie de brioșe și pulverizați interiorul formelor cu ulei de cocos.
Într-un castron mare, se amestecă împreună piureul de banane, laptele de migdale, făina din semințe de in, untul de migdale, uleiul din nucă de cocos și extractul de vanilie, până când se omogenizează bine.
Într-un castron separat, amestecați împreună făina de migdale, făina din nucă cocos,bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Se adaugă ingredientele solide la ingredientele lichide și se amestecă bine. Adăugați chips-urile de ciocolată. Se toarnă aluatul uniform în cele 9 forme, umplând aproximativ ¾ din capacitate. Adăugați câteva chips-uri de ciocolată pe fiecare brioșă. Coaceți timp de 18-20 de minute.
Informații nutritionale:
Porții: 9 brioșe
Cantitatea pe porție: 1 brioșă
Calorii: 209
Grăsimi: 14,3 g
Grăsimi saturate: 3,2 g
Carbohidrați: 17,5 g
Zahăr: 7,9 g
Fibre: 5.2g
Proteine: 5,9 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de cocos raw bio,ciocolata vegana,unt de migdale,ciocolata,lapte de cocos bio,unt de arahide,faina de cocos bio,faina de migdale bio