Rețete sănătoase pentru Crăciun

Trufe de ciocolată cu cireșe

cherry cashew balls dark chocolate

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

INGREDIENTE

3/4 ceașcă / 90g cireșe uscate
3/4 ceașcă / 75g migdale
50 g ciocolată

easy healthy cherry balls


 
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Se mixează cireșele și migdale împreună într-un blender.
Amestecați până când uleiurile din migdale încep să se elibereze și aluatul se lipsește împreună. 
Se topește 3/4 din ciocolată în bain marie.
Formați aluatul de migdale cu cireșe în aproximativ 18 bile.
Luați ciocolata topită de la căldură, apoi amestecați restul de ciocolată (1/4) până când este topită.
Utilizați o lingură pentru a înmoia și a acoperi fiecare bilă în ciocolata topită, scurgeți excesul de
ciocolată apoi dați la rece timp de o jumătate de oră pentru a se întări.
Serviți.

Curmale umplute cu migdale

Almond Stuffed Medula Dates Dipped in Raw Chocolate Easy Recipe

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

INGREDIENTE

5 curmale Medjool
10-15 migdale
2 linguri de cacao / pudră de cacao
2 linguri de îndulcitor / sirop de arțar / sirop de agave / nectar din nucă de cocos 
1/3 cană / 80 ml ulei din nuca de cocos
3 migdale mărunțite


Almond Stuffed Medula Dates Dipped in Raw Chocolate Recipe


INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Deschideți cu atenție curmalele Medjool pe lungime și scoateți sâmburii.
Introduceți o migdală sau până la trei migdale, în funcție de dimensiunea curmalei/ migdale, apoi împăturiți curmala înapoi și o închideți.
Așezați-le în congelator timp de 5 minute în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Se topește uleiul din nucă de cocos și se amestecă cu cacaoa și îndulcitorul.
Acoperiți toate curmalele cu glazura de ciocolată. Puneți-le pe o hârtie de copt și dați la congelator timp de 5 minute.
Acoperiți din nou curmalele cu un strat de ciocolată și apoi presărați cu migdalele tocate.
Așezați-le în frigider pentru câteva minute pentru a se întări și apoi serviți.
Păstrați-le în frigider, deoarece se vor topi dacă sunt lăsate la temperatura camerei  pentru mult timp.

Tarte raw

raw mince pies no bake recipe

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

INGREDIENTE

¾ cană / 90g făină de migdale
2 linguri ulei din nucă de cocos sau unt din nucă de cocos
1 lingură îndulcitor, cum ar fi:siropul de arțar sau siropul de curmale

UMPLUTURA

½ cană/ 90 g curmale
1 măr, tăiat fin
zeama de la o lămâie
½ linguriță coajă de lămâie
2 lingurițe stafide
1 linguriță de scorțisoară
½ linguriță de nuci
câteva linguri de apă pentru amestecare

Easy Vegan Raw Mince pie Recipe


INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Se topește untul de cocos sau uleiul de cocos și se amestecă cu făina de migdale și îndulcitorul pentru a face tartele.
Întindeți aluatul preparat în forme de hârtie sau silicon și apoi puneți-le  în congelator în timp ce preparați umplutura.
Combinați curmalele cu sucul și cu coaja de lămâie. Este posibil să fie necesar să adăugați puțină apă pentru a face amestecul să fie mai neted.
Se amestecă împreună toate celelalte ingrediente ale umpluturei.
Umpleți tartele cu umplutura de mere și apoi așezați-le în frigider până când doriți să serviți.
Se păstrează în frigider până la 3 zile.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de cocos raw bio,faina de cocos bio,faina de migdale bio,curmale bio,caju bio,sirop de artar,ciocolata

Sirop de artar *BIO 187ml
Sirop de artar bio
biohttp://www.evzinshop.com/bio/bio-indulcitori/sirop-de-artar-bio-187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *