Negrese vegane

Batch of easy vegan brownies on a wood cutting board alongside ingredients used to make them

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

2 căni curmale, măsurarea după ce au fost scoși sâmburii.Dacă sunt prea uscate, înmuiați-le în apă caldă 10 minute, scurgeți, apoi adăugați la mixer)
1/4 cană apă caldă
1/2 cană unt de arahide * (dacă este nesălat, adăugați un vârf de cuțit sare)
2 linguri ulei din nucă de cocos topit * 
1/3 cană de cacao sau pudră de cacao neindulcit
1/3 ceașcă ciocolată neagră fără lapte (optional)
1/2 ceașcă nuci tăiate (opțional // sau alte fructe cu coaja tare la alegere)

Cutting board with ingredients for making our easy vegan brownies recipe

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (176 grade C) și tapetați o tavă de pâine (sau tavă de dimensiuni similare) cu hârtie de copt. Puneți deoparte.

Puneți curmalele la mixer și amestecați până când se formează bucăți mici sau o minge. 

Apoi adăugați apă fierbinte și amestecați până când devine o compoziție omogenă.

Se adaugă untul de arahide, uleiul din nucă de cocos și pudra de cacao și mixați până se formează un aluat lipicios. În cele din urmă adăugați chips-uri de ciocolată și nucile (opțional) și amestecați.

Puneți aluatul în tavă și întindeți într-un strat uniform. Puneți o hârtie copt pe partea de sus și utilizați un obiect cu fund plat (un pahar) pentru a apăsa într-un strat uniform.

Coaceți pe suportul central al cuptorului timp de 15 minute .Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească în tavă timp de 10 minute. Apoi, scoateți cu grijă din tavă folosind marginile hârtiei de copt și lăsați să se răcească pe o placă sau raft de răcire timp de cel puțin 20 de minute înainte de feliere. Cu cât se răcesc mai mult, cu atât vor deveni mai ferme negresele.

Serviți negresele calde sau reci. Păstrați negresele acoperite la temperatura camerei până la 3 zile, în frigider până la 5-6 zile sau în congelator până la 1 lună (lăsați să se dezghețe înainte de a servi).

Parchment-lined loaf pan filled with a batch of our easy vegan brownies

Notă:

  • Puteți înlocui untul de arahide cu unt de migdale, caju, sau chiar unt de susan (tahini).
  • Informațiile privind valorile nutriționale sunt o estimate fără ingredientele opționale.

Cantitatea pe porție (1 din 10 negrese)

Calorii: 215 , Grăsime: 8,1 g, Grăsimi saturate: 3 g, Sodiu: 46 mg,  Potasiu: 405 mg,  Carbohidrați: 36,7 g,  Fibre: 3,9 g, Zahăr: 30,4 g, Proteine: 3,6 g

Stack of brownies for a simple gluten-free vegan dessert

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide bio,ulei de cocos raw bio,ciocolata vegana,unt de migdale,curmale bio,unt de caju,pudra de cacao bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/MinimalistBaker/videos/2318883958394147/” /]

Ulei de cocos raw *BIO 500ml

Ulei din nuca de cocos raw bio


http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/ulei-de-cocos-raw-bio-500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *