Negrese cu mentă fără gluten

Overhead view of cut batch of gluten free peppermint brownies

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

INGREDIENTE

2/3 ceașcă ciocolată semi-dulce sau neagră
5 linguri ulei din nucă de cocos (unt sau unt vegan)
2/3 ceașcă zahăr de cocos (sirop de arțar,pudră de agave)
3 ouă
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță extract de mentă(ulei de mastic,pudra de mastic)
2/3 ceașcă  făină de migdale
2 linguri pudră de cacao neîndulcită
1 lingură bicarbonat de sodiu
1/4 lingură de sare
Opțional, dar recomandat: 2/3 ceașcă ciocolată semi-dulce sau ciocolată neagră tăiată
Opțional pentru topping: bomboane zdrobite peppermint sau sprinkle *

Overhead view of gluten free & paleo peppermint brownies in a white baking dish.

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C.
Tapetați o tavă de 8 x 8 cu hârtie de copt. (Hârtia să fie suficient de lungă pentru a atârna puțin peste marginile tăvei, astfel poate fi folosită ca” mânere „mai târziu pentru a scoate mai ușor negresele din tavă.)
Într-o cratiță mică, topiți ușor 2/3 chips-uri de ciocolată și uleiul din nucă de cocos la căldură scăzută până când devine netedă. Scoateți de la căldură.
În timp ce ciocolata se topește, amestecați împreună ouăle și zahărul din nucă de cocos într-un castron până se omogenizează. 
Ciocolata topită se adaugă lent în amestecul de ouă / zahăr și se amestecă să se combine. 
Se adaugă extractul de vanilie, extractul de mentă și sarea.
Adăugați bicarbonatul de sodiu și făina de migdale. Adăugați pudra de cacao cernută. Se amestecă până se combină.
Puneți chips-urile suplimentare de ciocolată.
Puneți aluatul în vasul de copt pregătit. Neteziți ușor aluatul cu o spatulă.
Coaceți la 180 de grade C  pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese în cea mai mare parte curată. (Negresele vor continua să se fixeze pe măsură ce se răcesc).
Presărați imediat cu bomboane de mentă (dacă se utilizează).

Notă

Se răcesc înainte de a fi tăiate negresele. Păstrați într-un recipient etanș la frigider (până la 5 zile) sau la congelator (timp de până la 1 lună).

Front view of a slice of gluten free peppermint brownie with crushed peppermint candies on top.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porții: 16
Cantitatea pe porție : 1 pătrat (16 porții)
Calorii pe porție: 206
                                                                                           % VALOARE ZILNICA

 Grăsimi totale12,9 g                                                     20% 

Colesterol 34,9 mg                                                          12%

Sodiu 134,5 mg                                                                   6% 

Total carbohidrați 21,5 g                                                7% 

Fibră dietetică 2 g                                                              8% 

Zaharuri 18,9 g

Proteină 3,6 g                                                                         7% 

Close up Overhead view of a gluten free, dairy free peppermint brownie sundae with vanilla cashew milk ice cream, vegan hot fudge sauce with crushed peppermint candies on top

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio,ciocolata vegana,pudra de cacao bio,zahar de cocos,pudra de agave,lacrimi de mastic,ulei de mastic,pudra de mastic,faina de migdale bio,sirop de artar

[facebook url=”https://www.facebook.com/foodfaithfitnessblog/videos/2274502312560395/” /]

Ulei de cocos raw *BIO 500ml

Ulei din nuca de cocos raw bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/ulei-de-cocos-raw-bio-500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *