Crema de caju

Cashew nut cream

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

1 ceașcă de caju crude, nesărate
apă
un vârf de cuțit sarea marină fină

Raw cashew cream


Instrucțiuni de preparare:

Metoda rapidă:

Puneți nucile caju într-o oală mică și adăugați suficientă apă pentru a le acoperi.
Aduceți la punctul de fierbere, acoperiți și opriți focul. Lăsați să stea o oră.
Se scurge apa și se clătesc nucile caju și se pun într-un blender cu un vârful cuțit de sare.
Mixați adaugând între ¼ cană de apă(pentru un mixer de mare viteză) sau până la ½ cești de apă (pentru un mixer tradițional).Începeți cu 1/4 cană și măriți cantitatea de apă la un moment dat, obiectivul fiind acela de a obține o cremă consistență și cremoasă.
A se păstra într-un recipient timp de aproximativ o săptămână.


Notă :

Se pot înmuia nucile caju,dacă nu ne grăbim pentru prepararea cremei. Se pun nucile caju într-un borcan și se acoperă cu apă. Se acoperă și se pune în frigider să se înmoaie 8-12 ore.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:  caju bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/LexisCleanKitchen/videos/575205456261386/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *